Tufan Andreea-Irina

Avocat Definitiv, Baroul Bucureşti, 21 ani Experiență
ACTIV

Tufan Andreea-Irina este Avocat Definitiv la Baroul Bucureşti, începând cu 1 februarie 2003, are 21 ani experiență și are drept de Concluzii la Toate Instanţele. În acest moment figurează cu drept de exercitare.

Tufan Andreea-Irina poate fi contactat la numărul de telefon afișat la profil, sau direct la sediul biroului de avocatură.

Programul nu este disponibil
Localizare pe Hartă ×
Calea 13 Septembrie 106, București, 050727
Calea 13 Septembrie 106, București, 050727

Informații Suplimentare

  • Drept de Concluzii la Toate Instanţele
  • Dată înscriere: 1 februarie 2003
  • 21 ani de experiență
  • Posesor de Card European

1 Recenzie pentru Tufan Andreea-Irina

Ai lucrat cu Avocat Tufan Andreea-Irina?
Lăsa o recenzie în care să povestești experiența ta ...

Pentru a preveni publicarea de reclame sau recenzii false este necesară confirmarea adresei de e-mail.
După trimiterea recenziei vei primit pe e-mail un link de confirmare. Recenzia ta va fi publicată pe site. Adresa de e-mail nu va fi afișată.
5,00
1 Recenzie
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Robert Ababei
Miercuri, 7 Septembrie 2022, 13:42
Recomand serviciile doamnei Avocat Tufan Andreea Irina. Ma bucur ca exista si asemenea avocati care raspund la telefon atunci cand ii apelezi, le spui problema ta si iti comunica si un termen exact in care va puteti vedea. Colaborarea cu doamna avocat a avut un rezultat pozitiv in ciuda a ceea ce credeam eu si ma bucur ca ce a spun dansa asa a fost. Va multumesc inca odata doamna TAI si o sa va recomand ori de cate ori voi avea posibilitatea.

Tufan Andreea-Irina este Avocat Definitiv la Baroul Bucureşti, începând cu anul 2003, 21 ani experiență și are drept la Toate Instanţele.
Puteti intra in contact cu avocat Tufan Andreea-Irina prin numarul de telefon afișat la profil sau direct la sediul biroului de avocatură.