Gorea Greta-Liana

Gorea Greta-Liana

Avocat Definitiv, Baroul Bistriţa-Năsăud, 27 ani Experiență
ACTIV
Fără Recenzii

Prezentare Avocat Gorea Greta-Liana

Servicii :
1.Consultanta juridica privind problemele de drept civil. Redactari cereri de chemare in judecata, contracte, notificari, tranzactii, intampinari, cereri reconventionale. Reprezentare in fata instantelor judecatoresti. Participare la negocierea contractelor. Asistenta juridica in fata notarului public. Atestarea datei, continutului actului, identitatea semnaturilor prin inscrierea in registrul de acte juridice.
2.Consultanta juridica privind problemele de dreptul familiei. Redactare actiuni si acte juridice Asistenta juridica si reprezentare in procese de divort, partaj, contributie de intretinere, incredintare minor, reglementare a vizitarii minorului, stabilirea sau tagada paternitatii.
3.Recuperari de creante. Constituiri societati comerciale. Redactari acte aditionale, hotarari AGA. Infiintari puncte de lucru. Inscrieri de mentiuni la Registrul Comertului. Pregatirea si derularea adunarii generale. Majorarea si reducerea capitalului social. Schimbari de sediu. Numiri si revocari de administratori si cenzori. Cesiuni parti sociale/actiuni. Dizolvari, lichidari comerciale si procedura de insolventa. Consultatii juridice privind problemele de drept comercial. Participare la negocieri ale contractelor comerciale. Redactari, negocieri si obiectiuni la contractele propuse clientului de partenerii de afaceri. Excludere, retragere asociat, litigii dintre asociati sau dintre asociati si societate. . Asistenta juridica, redactare cereri, actiuni, contracte, notificari. Asistenta juridica in procedura concilierii in faza prelitigioasa. Reprezentare in litigii comerciale in fata instantelor de judecata si de arbitraj. Atestarea datei, continutului actului, identitatea semnaturilor prin inscrierea in registrul de acte juridice.
4.Asistenţă juridică şi reprezentare în procese penale. Redactări de plângeri penale, cereri, memorii in fata organelor de urmarire penala. Reabilitare judecatoreasca.

Specializări și Formări Avocat Gorea Greta-Liana

Avocat din anul 1997.
Practician in insolventa din anul 2003.

Experiență Profesională Avocat Gorea Greta-Liana

Avocat din anul 1997.
Practician in insolventa din anul 2003

Gorea Greta-Liana este Avocat Definitiv la Baroul Bistriţa-Năsăud, începând cu 1 octombrie 1997, are 27 ani experiență și are drept de Concluzii la Toate Instanţele. În acest moment figurează cu drept de exercitare.

Gorea Greta-Liana poate fi contactat la numărul de telefon afișat la profil, sau direct la sediul biroului de avocatură.

Domenii de Expertiză / Specializări

Atestare Acte Avocat
Consultanta
Drept Civil
Drept Comercial
Drept Penal
Dreptul Familiei
Dreptul Muncii
Litigii
Reprezentare și Asistență în Instanță
Face Reprezentări în Instanță (Instituții/Terți)
Consultanță Juridică
Oferă Consultanță Juridică de Specialitate

Județele în care oferă Consultanță Juridică

Bistriţa-Năsăud
Cluj
Mureş

Limbi vorbite

Română
Închis acum 09:00 – 18:30
 • Luni
  09:00 – 18:30
 • Marți
  09:00 – 18:30
 • Miercuri
  09:00 – 18:30
 • Joi
  09:00 – 18:30
 • Vineri
  09:00 – 17:00
 • Sâmbătă
  Închis
 • Duminică
  Închis
+ Afișează Programul
Localizare pe Hartă ×
Birou : Bistrita, str. Simion Barnutiu, nr.1 , jud. Bistrita-Nasaud Sediu : Bistrita, str. Izvorului, nr.11, jud. Bistriţa-Năsăud,
Birou : Bistrita, str. Simion Barnutiu, nr.1 , jud. Bistrita-Nasaud Sediu : Bistrita, str. Izvorului, nr.11, jud. Bistriţa-Năsăud,

Informații Suplimentare

 • Drept de Concluzii la Toate Instanţele
 • Dată înscriere: 1 octombrie 1997
 • 27 ani de experiență
 • Posesor de Card European

Nu sunt Recenzii pentru Gorea Greta-Liana

Ai lucrat cu Avocat Gorea Greta-Liana?
Lăsa o recenzie în care să povestești experiența ta ...

Pentru a preveni publicarea de reclame sau recenzii false este necesară confirmarea adresei de e-mail.
După trimiterea recenziei vei primit pe e-mail un link de confirmare. Recenzia ta va fi publicată pe site. Adresa de e-mail nu va fi afișată.
Momentan, nu a fost publicată nici o recenzie.

Gorea Greta-Liana este Avocat Definitiv la Baroul Bistriţa-Năsăud, începând cu anul 1997, 27 ani experiență și are drept la Toate Instanţele.
Puteti intra in contact cu avocat Gorea Greta-Liana prin numarul de telefon afișat la profil sau direct la sediul biroului de avocatură.