Iacşa Andreea-Cristina

Avocat Definitiv, Baroul Hunedoara, 16 ani Experiență
ACTIV
Fără Recenzii

Iacşa Andreea-Cristina este Avocat Definitiv la Baroul Hunedoara, începând cu 3 martie 2008, are 16 ani experiență și are drept de Concluzii la Toate Instanţele. În acest moment figurează cu drept de exercitare.

Iacşa Andreea-Cristina poate fi contactat la numărul de telefon afișat la profil, sau direct la sediul biroului de avocatură.

Programul nu este disponibil
Localizare pe Hartă ×
Sediu: Deva, Bd. 1 Decembrie, bl.4A, ap.8 , judetul Hunedoara Birou: Deva, Aleea Magnoliei, bl.4, ap.12, judetul Hunedoara
Sediu: Deva, Bd. 1 Decembrie, bl.4A, ap.8 , judetul Hunedoara Birou: Deva, Aleea Magnoliei, bl.4, ap.12, judetul Hunedoara

Informații Suplimentare

  • Drept de Concluzii la Toate Instanţele
  • Dată înscriere: 3 martie 2008
  • 16 ani de experiență
  • Posesor de Card European

Nu sunt Recenzii pentru Iacşa Andreea-Cristina

Ai lucrat cu Avocat Iacşa Andreea-Cristina?
Lăsa o recenzie în care să povestești experiența ta ...

Pentru a preveni publicarea de reclame sau recenzii false este necesară confirmarea adresei de e-mail.
După trimiterea recenziei vei primit pe e-mail un link de confirmare. Recenzia ta va fi publicată pe site. Adresa de e-mail nu va fi afișată.
Momentan, nu a fost publicată nici o recenzie.

Iacşa Andreea-Cristina este Avocat Definitiv la Baroul Hunedoara, începând cu anul 2008, 16 ani experiență și are drept la Toate Instanţele.
Puteti intra in contact cu avocat Iacşa Andreea-Cristina prin numarul de telefon afișat la profil sau direct la sediul biroului de avocatură.