Ivan Dragos-Lucian

Avocat Definitiv, Baroul Bucureşti, 6 ani Experiență
ACTIV

Ivan Dragos-Lucian este Avocat Definitiv la Baroul Bucureşti, începând cu 24 octombrie 2018, are 6 ani experiență și are drept de Concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel. În acest moment figurează cu drept de exercitare.

Ivan Dragos-Lucian poate fi contactat la numărul de telefon afișat la profil, sau direct la sediul biroului de avocatură.

Programul nu este disponibil
Localizare pe Hartă ×
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 154-156, Bl. 36, Sc. 2, Et. 2, Ap. 50, Sector 6, Bucuresti
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 154-156, Bl. 36, Sc. 2, Et. 2, Ap. 50, Sector 6, Bucuresti

Informații Suplimentare

  • Drept de Concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel
  • Dată înscriere: 24 octombrie 2018
  • 6 ani de experiență
  • Posesor de Card European

9 Recenzii pentru Ivan Dragos-Lucian

Ai lucrat cu Avocat Ivan Dragos-Lucian?
Lăsa o recenzie în care să povestești experiența ta ...

Pentru a preveni publicarea de reclame sau recenzii false este necesară confirmarea adresei de e-mail.
După trimiterea recenziei vei primit pe e-mail un link de confirmare. Recenzia ta va fi publicată pe site. Adresa de e-mail nu va fi afișată.
5,00
9 Recenzii
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Balan Florian
Luni, 27 Februarie 2023, 05:38
Un avocat foarte bun,cu experiență,am colaborat foarte bine cu dânsul,a fost totul transparent și am reușit sa ajungem unde ne-am dorit.Recomand!
Alina Flucuș
Miercuri, 22 Februarie 2023, 21:12
Am avut o problema cu casa achizitionata care mi-a afectat f mult linistea si sanatatea. Am ales sa
colaborez cu dl avocat Ivan Dragos Lucian si nu regret. M-a ajutat sa ma inteleg amiabil cu constructorul, desi eram pregatiti sa mergem in instanta.
Lucruri pozitive din colaborarea cu dl avocat:
-empatic si rabdator mi-a raspuns la toate intrebarile pe mail/whatsapp
-nu a perceput comision ptr a afla de problema
-onorariul rezonabil stabilit initial s-a pastrat
-redacteaza propuneri/documente rapid si profesionit
-a fost alaturi cu sfaturi, sugestii si solutii pe parcursul intregului demers, inclusiv in timpul negocierilor cu constructorul
Nu am mai colaborat cu alti avocati, insa din experientele despre care am auzit de la cunostintele mele, am fost norocoasa sa gasesc din prima incercare un avocat profesionist si punctual. Il recomand cu toata increderea.
Flori David
Marţi, 3 Octombrie 2023, 14:20
Recomand cu incredere serviciile oferite de dl avocat. Pe noi ne-a ajutat foarte mult, am castigat procesul.
Pe langa abilitatile profesionale, dl avocat Ivan este si o persoana empatica, calma, ne-a dat sfaturi usor de inteles, documentele au fost redactate profesionist iar pledoaria a fost cu pasiune si implicare. Onorariul l-am stabilit de la inceput si nu a fost modificat pana la finalul procesului. Avand in vedere vasta sa pregatire profesionala care cuprinde mai multe arii de drept, pentru orice alte probleme, sigur vom apela cu incredere tot la dansul.
Ofelia Colț
Luni, 17 Iulie 2023, 00:19
Deoarece doream să ofer posibilitatea, elevilor mei de a discuta mai pe larg, cu un profesionist despre delincvența juvenilă, un subiect extrem de captivant pentru ei, l-am cunoscut întâmplător pe domnul avocat Ivan.
După câteva discuții telefonice, printre numeroasele întâlniri și treburi pe care le avea zi de zi în program, a dat curs invitație mele de a se întâlni cu elevii mei.
Activitatea fost un real succes!! A vorbit extrem de frumos, pe înțelesul lor și a răspuns tuturor curiozităților unor adolescenți.
Vă mulțumesc pentru profesionalismul, modestia și implicarea de care ați dat dovadă, domnule avocat Ivan.
Cu recunoștință,
Precup Nicolae
Vineri, 19 Mai 2023, 01:18
Am avut o problema juridica care pur si simplu imi afecta timpul,locul de munca si situatia financiar stiind ca sunt acuzata de o fapta pt care nu am facuto iar domnul avocat dr. Ivan Dragos Lucian a fost amabil si mi-a oferit consultanta fara costuri ascunse si s-a ocupat de caz la un pret foarte rezonabil,rezolvandu-l fara probleme.
Daca pe viitor voi mai avea orice problema judiciara stiu sigur la cine voi apela!
Multumesc domnule avocat! Ivan Dragos
Cocev Mariana
Luni, 10 Aprilie 2023, 14:56
Am avut o experiență plăcută cu domnul avocat Ivan Dragoș Lucian. Miza fiind una foarte mare, stabilirea domiciliului copiilor la mine, stabilirea pensiei alimentare și a programului de vizită. Îi mulțumesc domnului avocat, împreună am câștigat procesul și îl recomand cu mare încredere.
Ghita Madalin Adrian
Joi, 9 Februarie 2023, 11:35
Recomand cu incredere pe domnul Ivan Dragos pentru interesele superioare castigarii procesului, un adevarat profesionist care pune accent pe problema in vederea solutionarii , am fost ascultat, mi s-a analizat problema , si am reusit ! 5 stele
Roxana Bogdan
Luni, 6 Noiembrie 2023, 09:33
Un membru al familiei a avut o problema juridica, care ne afecta linistea familiala de cativa ani. Din fericire am apleat la dl avocat Dragos Ivan pentru consiliere, care ne-a ajutat prin firea calma si ferma sa trecem peste acest obstacol. A fost foarte promt in a ne raspunde intrebarilor si mesajelor si foarte implicat in gasirea unei solutii pentru a restabili linistea familiei.
Katherine Zayda Iorga Blas
Marţi, 14 Noiembrie 2023, 11:12
#celmaibunavocat #avocatprofesionist .
Daca va doriți un profesional implicat, nici nu ar trebuie să stați pe gânduri.
Am cautat și citit multe despre avocati, având deja în trecut o experiență nefavorabilă cu un avocat care nu și-a dat deloc interes într-un proces de divorț cu copii, alegând calea ușoară pentru a termina procesul.
in schimb, domnul Ivan este nu doar un adevărat profesionist ci și un om implicat în ceea ce face, in a te ascultă și a găsi metoda cea mai buna pentru a se face dreptate. Fiind o mama cu doi copii, pentru mine era esențial să găsesc un om care să-și dea total interesul și asta am simțit de la prima discuție telefonică, a stat mult cu mine sa mi explice ce și cum.
Mulțumirile mele

Ivan Dragos-Lucian este Avocat Definitiv la Baroul Bucureşti, începând cu anul 2018, 6 ani experiență și are drept la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel.
Puteti intra in contact cu avocat Ivan Dragos-Lucian prin numarul de telefon afișat la profil sau direct la sediul biroului de avocatură.