Lungu Dragoş-Daniel

Avocat Definitiv, Baroul Iaşi, 5 ani Experiență
ACTIV
Fără Recenzii

Lungu Dragoş-Daniel este Avocat Definitiv la Baroul Iaşi, începând cu 29 ianuarie 2019, are 5 ani experiență și are drept de Concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel. În acest moment figurează cu drept de exercitare.

Lungu Dragoş-Daniel poate fi contactat la numărul de telefon afișat la profil, sau direct la sediul biroului de avocatură.

Programul nu este disponibil
Localizare pe Hartă ×
CABINET DE AVOCAT LUNGU DRAGOS DANIEL , STR.Grigore Ureche NR.1-3, BL.W.Maracineanu,Mezanin, birou 06, IAsi,JUD. IAȘI(langa Judecatoria IAsi)
CABINET DE AVOCAT LUNGU DRAGOS DANIEL , STR.Grigore Ureche NR.1-3, BL.W.Maracineanu,Mezanin, birou 06, IAsi,JUD. IAȘI(langa Judecatoria IAsi)

Informații Suplimentare

  • Drept de Concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel
  • Dată înscriere: 29 ianuarie 2019
  • 5 ani de experiență

Nu sunt Recenzii pentru Lungu Dragoş-Daniel

Ai lucrat cu Avocat Lungu Dragoş-Daniel?
Lăsa o recenzie în care să povestești experiența ta ...

Pentru a preveni publicarea de reclame sau recenzii false este necesară confirmarea adresei de e-mail.
După trimiterea recenziei vei primit pe e-mail un link de confirmare. Recenzia ta va fi publicată pe site. Adresa de e-mail nu va fi afișată.
Momentan, nu a fost publicată nici o recenzie.

Lungu Dragoş-Daniel este Avocat Definitiv la Baroul Iaşi, începând cu anul 2019, 5 ani experiență și are drept la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel.
Puteti intra in contact cu avocat Lungu Dragoş-Daniel prin numarul de telefon afișat la profil sau direct la sediul biroului de avocatură.