Cazan Laurenţiu-Constantin

Avocat Definitiv, Baroul Vâlcea, 21 ani Experiență
ACTIV
Fără Recenzii

Cazan Laurenţiu-Constantin este Avocat Definitiv la Baroul Vâlcea, începând cu 1 ianuarie 2004, are 21 ani experiență și are drept de Concluzii la Toate Instanţele. În acest moment figurează cu drept de exercitare.

Cazan Laurenţiu-Constantin poate fi contactat la numărul de telefon afișat la profil, sau direct la sediul biroului de avocatură.

Programul nu este disponibil
Localizare pe Hartă ×
Râmnicu Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 134, ”Clădirea Sindicatelor”, etaj 1, Biroul 8, județul Vâlcea, tel: 0724238732, e-mail: [email protected]
Râmnicu Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 134, ”Clădirea Sindicatelor”, etaj 1, Biroul 8, județul Vâlcea, tel: 0724238732, e-mail: [email protected]

Informații Suplimentare

  • Drept de Concluzii la Toate Instanţele
  • Dată înscriere: 1 ianuarie 2004
  • 21 ani de experiență
  • Posesor de Card European

Nu sunt Recenzii pentru Cazan Laurenţiu-Constantin

Ai lucrat cu Avocat Cazan Laurenţiu-Constantin?
Lăsa o recenzie în care să povestești experiența ta ...

Pentru a preveni publicarea de reclame sau recenzii false este necesară confirmarea adresei de e-mail.
După trimiterea recenziei vei primit pe e-mail un link de confirmare. Recenzia ta va fi publicată pe site. Adresa de e-mail nu va fi afișată.
Momentan, nu a fost publicată nici o recenzie.

Cazan Laurenţiu-Constantin este Avocat Definitiv la Baroul Vâlcea, începând cu anul 2004, 21 ani experiență și are drept la Toate Instanţele.
Puteti intra in contact cu avocat Cazan Laurenţiu-Constantin prin numarul de telefon afișat la profil sau direct la sediul biroului de avocatură.