Piuca Bianca-Argentina

Avocat Definitiv, Baroul Bucureşti, 27 ani Experiență
ACTIV

Piuca Bianca-Argentina este Avocat Definitiv la Baroul Bucureşti, începând cu 25 iulie 1997, are 27 ani experiență și are drept de Concluzii la Toate Instanţele. În acest moment figurează cu drept de exercitare.

Piuca Bianca-Argentina poate fi contactat la numărul de telefon afișat la profil, sau direct la sediul biroului de avocatură.

Programul nu este disponibil
Localizare pe Hartă ×
Al. Valea Florilor, Nr. 2, Bl. P11, Sc. G, Et. 7, Ap. 121, Sector 6, Bucuresti; Bd.C.Coposu nr.4 bl.105A, sc.4, et.2, ap./interfon 95, sector 3, Bucuresti
Al. Valea Florilor, Nr. 2, Bl. P11, Sc. G, Et. 7, Ap. 121, Sector 6, Bucuresti; Bd.C.Coposu nr.4 bl.105A, sc.4, et.2, ap./interfon 95, sector 3, Bucuresti

Informații Suplimentare

  • Drept de Concluzii la Toate Instanţele
  • Dată înscriere: 25 iulie 1997
  • 27 ani de experiență
  • Posesor de Card European

1 Recenzie pentru Piuca Bianca-Argentina

Ai lucrat cu Avocat Piuca Bianca-Argentina?
Lăsa o recenzie în care să povestești experiența ta ...

Pentru a preveni publicarea de reclame sau recenzii false este necesară confirmarea adresei de e-mail.
După trimiterea recenziei vei primit pe e-mail un link de confirmare. Recenzia ta va fi publicată pe site. Adresa de e-mail nu va fi afișată.
5,00
1 Recenzie
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Bianca Piuca
Joi, 27 Octombrie 2022, 16:11
“ Lucram de peste 20 de ani cu cabinetul de avocatura al Biancai.
Ne-a sustinut de la inmatricularea firmei, schimbari de sediu, modificari de capital sau de obiect de activitate, pana la redactare actiuni si reprezentari in instanta in cadrul unor procese comerciale.
Ii suntem recunoscatori si pentru medierile purtate cu diversi debitori pentru recuperarea sumelor datorate.

ML.”

” Am dorit obtinerea titlului de proprietate pentru un imobil in Bucuresti, care nu avea ca acte decat o chitanta de mana de la cumpararea terenului in anul 1956.A fost dificil acum 10 ani si nu am reusit prin instante.In anul 2019 am obtinut titlul de proprietate cu ajutorul dnei.avocat Bianca Piuca, dupa un process de uzucapiune.Dansa ne-a ajutat sa rezolvam aceasta situatie cand nu mai aveam sperante, stiind exact ce este de facut.Ii multumim mult sip e aceasta cale pentru eforturile sale cu rezultate foarte bune. “ ( Ristache E.).

Piuca Bianca-Argentina este Avocat Definitiv la Baroul Bucureşti, începând cu anul 1997, 27 ani experiență și are drept la Toate Instanţele.
Puteti intra in contact cu avocat Piuca Bianca-Argentina prin numarul de telefon afișat la profil sau direct la sediul biroului de avocatură.